Projectportal




Bouwkosten Adviesburo Joosten

Projectmanagement en bouwkostenadvies

Smart Project Information Network






Projectomschrijving

In het eerste item van de Index in SPIN kun je in de omschrijving de algemene toelichting op het project kunt geven. In dit geval het klantenportaal van Bouwkosten Adviesburo Joosten

Calculatie - MJOP - Advies en begeleiding - Bouwkundige keuring


Al ruim 20 jaar heeft Bouwkosten Adviesburo Joosten ervaring in het bepalen en opstellen van bouwkosten in verschillende fases van het bouwproces. Vanaf het ontwerp tot de uiteindelijke oplevering kunnen wij u voorzien van bouwkundige en ontwerptechnische adviezen volledige afgestemd op uw budget. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in bouwkundige keuringen van woningen. Het bouwkundige keuringsrapport kan u grote voordelen opleveren bij het aan- of verkoopproces van een woning.

calculatie
Heeft u calculatiewerk maar geen calculatiecapaciteit? Bouwkosten Adviesburo Joosten is gespecialiseerd in het maken van diverse soorten bouwkundige begrotingen. Kwaliteit, vakmanschap en het belang van onze klanten staan bij ons voorop.
mjop
Een Meerjarenonderhoudsplan geeft inzicht in de kosten op de korte en eventueel lange termijn. Hierdoor kan men een gespreid onderhoudsbeleid voeren waardoor men niet voor onverwachte hogen uitgaven komt te staan.
calculatie
Wij geven u adviezen gericht op het scheppen van een goede balans tussen de bouwkosten en de waarde van een bouwproject. Met deze adviezen kunt u veel geld besparen op de bouwkosten en de waarde van uw bouwprojecten vergroten.
calculatie
Als u een huis gaat kopen, wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Een belangrijke stap bij het kopen van een woning is het laten checken van de bouwkundige staat van de woning. Met een bouwkundige keuring kan een misstap voorkomen worden.

Over ons

Bouwkosten Adviesburo Joosten heeft ruim 20 jaar ervaring in het opstellen en bepalen van bouwkosten in verschillende fases van het bouwproces. Wij geven adviezen gericht op het scheppen van een goede balans tussen de bouwkosten en de waarde van een bouwproject.

Contact

Bouwkosten Adviesburo Joosten
Noordhoven 19
6042 NW Roermond
Ma - Vrij: 08:30 - 17:00
KvK: 61045772
BTW: NL001828306B11
0475-570750
info@bouwkostenadviesburo.nl